Alle Trainingen

Bij 360talk kun je je gespreksvaardigheid op elk vlak trainen. Of je nu de diepte in wilt met meerdere contactmomenten. Graag in één dag een betere spreker wordt. Je skills als gespreksleider wilt opkrikken of behoefte hebt aan één op één coaching. Het kan. Kijk hier onder welke training bij je past. Staat ie er niet tussen? Bel ons en we helpen je verder.

De online presentatietraining


De essentie van spreken in het openbaar teruggebracht naar vier pakkende colleges.

Jonas van der Vlugt en Gijs Nillessen behoren tot de beste sprekerscoaches van Nederland. Hun jarenlange ervaring, studie en (zelf) onderzoek heeft er voor gezorgd dat ze dé code van je perfecte presentatie hebben gekraakt.

Nu is het tijd om iedereen van deze inzichten te laten genieten en profiteren. Na het volgen van deze training ben je gegarandeerd een betere spreker.
Bekijk training
Image
Image
Start NU direct online


360talk +


Wanneer jouw mensen ontspannen, authentiek en doelgericht leren presenteren, gaan ze een enorme ontwikkelingssprong maken. Presenteren gaat namelijk niet alleen over de juiste boodschap vertellen, maar ook over wat de brenger van deze boodschap voelt en dus uitstraalt naar het publiek.

Na meer dan 1000 mensen in onze dagtraining te hebben geholpen aan inspirerende en doeltreffende presentaties gaan we met 360talk de Expeditie nog grondiger te werk. Deelnemers waardeerden ons met gemiddeld een 9.1, maar wij willen naar een 10. Ga je mee?
Bekijk training


Presentatie pro


Bij presentatie-pro combineren we de beste onderdelen van online en offline trainen. We zien elkaar twee keer een dagdeel en er is tijd voor reflectie op je eigen momenten. Daarnaast zien we elkaar tussen de dagdelen door ook online. Zo blijf je gemotiveerd en verbonden met het traject. Je gaat tussendoor je presentatie in de praktijk oefenen en neemt die ervaringen weer mee naar de training.
Bekijk training
Meest gekozen training


Presentatie-Pro in een dag


Presenteren is onderdeel van je werk. Je wilt er nog beter in worden en dat kan. Sterker nog in één dag!

Of je nu namens je bedrijf een salespitch geeft, spreekt op een beurs of (online) congres, je team wil motiveren door een fantastische speech of het podium pakt om je kennis te delen: met de 360talk Presentatie-Pro in één dag training ben je ready to go!
Bekijk training


Training energiek online vergaderen


Webinars, online vergaderen, online trainingen en online de koers van je bedrijf bespreken. We doen het steeds vaker volledig online. We willen daar dus in snel tempo allemaal bekwaam in worden. Dat kan. Wij helpen je daar graag mee! Ontdek de 4 belangrijkste elementen. Ga aan de slag en word pro!
Bekijk training


Een-op-een coaching


Wil je met persoonlijke begeleiding werken aan je presentatieskills? Samen bouwen aan een presentatie, pitch of speech die niemand vergeet? Met gerichte coaching gaan we een enorme sprong maken in jouw ontwikkeling.

Nog meer maatwerk. Sneller vooruit en altijd een sparringpartner om je verder te helpen.
Bekijk training


Masterclass (online) gespreksleider


Hoe verbind je je met publiek dat je niet ziet? Hoe ontwerp je sessies die online impact hebben? Je wordt geacht online te presenteren, vergaderen en voorzitten als een professional. En dat kan!

Neem dan deel aan deze masterclass en ontdek kwaliteiten waarvan je niet wist dat je ze bezat.
Bekijk training


Masterclass presenteren in flow


Vind jij spreken voor een groep spannend? Krijg je knikkende knieën en een droge mond? Voelt het soms alsof je er zelf niet bij was tijdens je eigen presentatie? Dan is de masterclass ‘Presenteren zonder angst’ echt iets voor jou.
Bekijk training


Leer vloggen als een PRO!


Vloggen is een niet meer weg te denken communicatieskill. Of je nu je bedrijf in beeld wil brengen, je collega’s wil inspireren of jouw kennis wil overdragen aan anderen. Vloggen is dé manier. Laagdrempelig, energiek en inspirerend.
Bekijk training