Trainingen

Je wil een beter spreker worden en dat wil je graag snel! Je skills als gespreksleider moeten nodig opgekrikt worden. Je wilt weten hoe je met je publiek de diepte in kunt gaan zonder de aandacht te verliezen. Kan jij je vinden in een of meerdere van deze stellingen? Klik dan direct door naar de trainingen hieronder.

Dé 360talk training

In company


Presenteren gaat niet alleen over de juiste boodschap vertellen. Het gaat er ook over wat de brenger van deze boodschap voelt en dus uitstraalt naar het publiek. Je doet jezelf en je publiek dus een enorm plezier wanneer je ontspannen, authentiek en doelgericht presenteert.

In de 360talk training helpen we je daarbij. Aan de hand van een stappenplan tillen we jouw presentatie skills naar een merkbaar hoger niveau. Al meer dan 1500 mensen gingen je voor. Deelnemers waardeerden ons met gemiddeld een 9.1.
Bekijk training


Online presentatietraining


Je hoeft er de deur niet eens voor uit. Deze online presentatietraining maakt van jou een betere spreker. Punt uit. In vier pakkende colleges wordt de essentie van spreken in het openbaar duidelijk.

Jonas van der Vlugt en Gijs Nillessen behoren tot de beste sprekerscoaches van Nederland. Studie, (zelf)onderzoek en jarenlange ervaring maken dat zij je als geen ander kunnen ondersteunen bij het maken van de perfecte presentatie.
Bekijk training
Image
Image
Start NU direct online


Een-op-een coaching


Je wilt een verpletterende indruk maken met een dijk van een presentatie, pitch of speech. Een verhaal dat mensen zich nog jarenlang zullen herinneren. Maar dat is makkelijker gezegd dan gedaan.

In deze een-op-een sessie bouwen we samen aan je eindresultaat. Met persoonlijke begeleiding tillen we je presentatie skills in korte tijd naar een hoger niveau en zorgen we ervoor dat jouw verhaal blijft hangen. Je verrast jezelf en maakt impact op je publiek.
Bekijk training


Wil je je gespreksvaardigheid op een ander vlak trainen of staat er zo een-twee-drie niet iets tussen dat bij je past? Neem dan contact met ons op. Dan kijken we hoe we jou verder kunnen helpen.
Neem contact op