360talk trainingen overzicht

Wil je snel een betere spreker worden? Moeten je skills als gespreksleider nodig worden opgekrikt? Wij leren je hoe je met je publiek de diepte in kunt gaan, zonder de aandacht te verliezen! Leer meer over de voordelen van onze trainingen.

Training spreken in het openbaar

Incompany - Heel Nederland


Presenteren gaat niet alleen over de juiste boodschap vertellen. Het gaat er ook over wat de brenger van deze boodschap voelt en dus uitstraalt naar het publiek. Je doet jezelf en je publiek dus een enorm plezier wanneer je ontspannen, authentiek en doelgericht presenteert.


In deze training helpen we je daarbij. Aan de hand van een stappenplan tillen we jouw presentatie skills naar een merkbaar hoger niveau. Al meer dan 1.500 mensen gingen je voor. Deelnemers waardeerden ons met gemiddeld een 9.1.

Bekijk training


Spreekangst training

Kleine groep - Heel Nederland


Heb je last van spreekangst en wil je dit overwinnen om zelfverzekerd te presenteren? Onze "Training Spreekangst Overwinnen" is speciaal ontworpen om jou te helpen.

Onder leiding van ervaren TEDx sprekers leer je stap voor stap hoe je jouw angst voor spreken in het openbaar kunt omzetten in zelfvertrouwen.

Je werkt in een veilige groepsomgeving, waar je leert om authentiek en overtuigend jouw boodschap over te brengen. Met ons unieke werkboek kun je ook na de training blijven werken aan je persoonlijke ontwikkeling.

Bekijk training
Een presentatie geven met humor.


Presentatie coaching

1-op-1 - Heel Nederland


Je wilt een verpletterende indruk maken met een dijk van een presentatie, pitch of speech. Een verhaal dat mensen zich nog jarenlang zullen herinneren. Maar dat is makkelijker gezegd dan gedaan.

In deze een-op-een sessie bouwen we samen aan je eindresultaat. Met persoonlijke begeleiding tillen we je presentatie skills in korte tijd naar een hoger niveau en zorgen we ervoor dat jouw verhaal blijft hangen. Je verrast jezelf en maakt impact op je publiek.
Bekijk training


Masterclass online gespreksleider

Kleine groep - Heel Nederland


Hoe zorg je voor verbinding met een publiek dat je niet direct ziet? In deze masterclass leer je effectieve online sessies te ontwerpen en te presenteren. Ontdek nieuwe vaardigheden en technieken om je online presentaties, vergaderingen en voorzitterschappen naar een hoger niveau te tillen. Een must voor iedereen die de transitie van offline naar online communicatie wil meesteren.
Bekijk training
Cursus online gespreksleider


Wil je je gespreksvaardigheid op een ander vlak trainen of staat er zo een-twee-drie niet iets tussen dat bij je past? Neem dan contact met ons op. Dan kijken we hoe we jou verder kunnen helpen.
Neem contact op