Dé 360talk training


Wanneer je ontspannen, authentiek en doelgericht leert presenteren, maak je een enorme ontwikkelingssprong. Presenteren gaat namelijk niet alleen over de juiste boodschap vertellen, maar ook over wat de brenger van deze boodschap voelt en dus uitstraalt naar het publiek.

Meer dan 1500 mensen gingen je voor. Deelnemers waardeerden ons met gemiddeld een 9.1, maar wij willen naar een 10. Doe je mee?
01:58

Hoe ziet de training er uit?


We gaan twee dagen werken aan je persoonlijke ontwikkeling door middel van presentaties. Je krijgt inzichten, je doet oefeningen, je spart met andere deelnemers en krijgt reflectie van de trainers.

1. Authenticiteit


Tijdens dag één wordt meegenomen in hoe je brein werkt en hoe je er voor zorgt dat je gecenterd op het podium staat. Welke gedachten komen er op als je druk ervaart? Welke belemmerende gedachte kun jij nog tackelen? De aftrap is een zoektocht naar al deze dingen. Een belangrijke basis voor vertrouwen en groei.


2. Je punt


Het maken van je punt is het tweede thema van de dag. Wat is jouw boodschap? Klinkt misschien simpel, maar je gaat zien hoe lastig het is om zonder ruis te communiceren. Je leert hoe moeilijk het brein eigenlijk zaken kan onthouden en je krijgt handvatten om mensen een doel te geven tijdens je presentatie. Scheelt tijd en energie en levert meer resultaat op.

Het is tijd voor ontspanning, reflectie en groei. Dat kost tijd. De tweede trainingsdag plannen we om die reden niet pal achter de eerste. Ga lekker aan de slag met je nieuwe inzichten en vertel ons op dag twee hoe dat is gegaan!

3. Storytelling


We starten de tweede dag met verhalen. Iedereen heeft inmiddels een aantal verhalen verzameld en nu gaan we kijken hoe je de perfecte story ontwerpt. Verhalen binden en boeien mensen. Retorisch misschien wel het meest krachtige mechanisme.

Je leert hoe je inspiratie uit jezelf haalt en hoe je dat razendsnel omzet in een verhaal met een duidelijk doel.

4. Strategie


Het slotstuk van onze training is de strategie. Welke strategieën kun je inzetten tijdens je presentatie, pitches en gesprekken. Hoe ontwerp je met alles wat je tot nu toe geleerd hebt een verhaal dat impact heeft, blijft hangen en z'n doel haalt? Tijdens dit laatste deel gaan we daar op in. Je ontwikkelt je persoonlijke presentatiegrid. Je zult zien dat de keuzes die je hier op maakt heel veel zeggen over je persoonlijkheid en over de ontwikkeling die je doormaakt tijdens de training.Deelnemers aan het woord


Facts


Veel beter presenteren

Spanning omzetten in energie

Strategisch presenteren en je doel halen

Efficiënter communiceren

Mensen inspireren met je verhaal

Meer informatie over de training