Masterclass presenteren in flow

Vind jij spreken voor een groep spannend? Krijg je knikkende knieën en een droge mond? Voelt het soms alsof je er zelf niet bij was tijdens je eigen presentatie? Dan is de masterclass ‘Presenteren zonder angst’ echt iets voor jou.

In drie keer 1,5 uur gaan we online met elkaar aan het werk om jou je vrij te laten voelen voor een camera of op een podium. En nee het worden niet alleen zware sessies, we gaan ook veel lachen!
schrijf je in voor deze training

Het brein


In de eerste sessie gaan we kijken naar ons brein. Hoe werkt je brein? Wat zegt mijn innerlijke criticus? Klopt dit? Door inzicht krijg je grip! Dat lucht enorm op. Ook gaan we direct presenteren. Je krijgt natuurlijk een mooie opdracht mee zodat het leren doorgaat tussen de sessies in.


Authentiek


In de tweede sessie gaan we kijken naar waarom je presenteren zo spannend vindt. Je gaat ervaren om op een andere, ontspannen, manier te presenteren. Zo ontstaat je eigen, nieuwe stijl. Voor je publiek is iemand die authentiek is prettig om naar te kijken. Ook in deze sessie ben je vaak aan het woord en wordt er veel geoefend in kleine groepjes.
schrijf je in voor deze training


Vrij presenteren


In sessie drie gaat iedereen presenteren. We kennen elkaar inmiddels al aardig goed en we zorgen altijd voor een veilige sfeer. Wat zijn de laatste tips? Je bent nu klaar voor het echte werk en dat voelt goed!

Jouw winst


Weg met dat energielek

Presentaties met impact

Geen medelijden, maar trotsWat gaan we doen?


3 online sessies

van 09.00 uur tot 11.00 uur

4 deelnemers (veel aandacht en toch publiek)

€695,- excl. BTW