Presentatie-Pro in een dag

Presenteren is onderdeel van je werk. Je wilt er nog beter in worden en dat kan. Sterker nog in één dag!

Of je nu namens je bedrijf een salespitch geeft, spreekt op een beurs of (online) congres, je team wil motiveren door een fantastische speech of het podium pakt om je kennis te delen: met de 360talk Presentatie-Pro in één dag training ben je ready to go!

In één dag ga je aan de hand van je eigen presentatievraagstuk sleutelen aan de perfecte presentatie. Dat doen we natuurlijk volgens de 360talk methode.
Bel mij voor de mogelijkheden


Authenticiteit


We starten de dag met authenticiteit Je wordt meegenomen in hoe je brein werkt en hoe je er voor zorgt dat je gecenterd op het podium of voor de camera staat. Welke gedachten komen er op als je druk ervaart? Welke belemmerende gedachte kun jij nog tackelen? De aftrap is een zoektocht naar al deze dingen. Een belangrijke basis voor vertrouwen en groei.

Na deel 1 gaan we een ronde presenteren en krijg je feedback van de coaches.


Boodschap


Sessie twee gaat je helpen om efficiënt en duidelijk te communiceren. Wat is jouw boodschap? Klinkt misschien simpel, maar je gaat zien hoe lastig het is om zonder ruis te communiceren. Je leert hoe moeilijk het brein eigenlijk zaken kan onthouden en je krijgt handvatten om je publiek een doel te geven tijdens je presentatie. Scheelt tijd en energie en levert meer resultaat op.

Na sessie twee is er een fantastische lunch en tijd om je hoofd even leeg te maken.


Storytelling


Na de break introduceren we een professionele storyteller. We gaan de kracht van verhalen ervaren. Iedereen heeft inmiddels een aantal verhalen verzameld en nu gaan we kijken hoe je de perfecte story ontwerpt. Verhalen binden en boeien mensen.

Retorisch misschien wel het meest krachtige mechanisme. Je leert hoe je inspiratie uit jezelf haalt en hoe je dat razendsnel omzet in een verhaal met een strategie.


Techniek


Na de de storyteller is het tijd om alles aan elkaar te verbinden. Strategie en techniek staan centraal. Welke strategieën kun je inzetten tijdens je presentatie, pitches en gesprekken? Hoe ontwerp je met alles wat je tot nu toe geleerd hebt een verhaal dat impact heeft, blijft hangen en z'n doel haalt? Tijdens de laatste sessie gaan we daar op in.

Je ontwikkelt je persoonlijke presentatie-grid. Je zult zien dat de keuzes die je hier op maakt heel veel zeggen over je persoonlijkheid en over de ontwikkeling die je doormaakt tijdens onze Presentatie - Pro in één dag training.


We sluiten voor de borrel af met een grande finale! Iedereen kan zijn verhaal aan het publiek laten zien. De generale repetitie dus. Je krijgt nog 1 of 2 tips mee naar huis, maar eigenlijk ben je al ready to go!

In één dag je presentatie finetunen

Jezelf beter leren kennen

Werken met het 360talk presentatie-grid

De kracht van een goed verhaal

Voorbereidings- en focusmethode die bij al je presentaties helpt

Presentatieplezier i.p.v stress en zenuwenPraktisch


9.15 start ➜ 16.30 ben je presentatie-pro

Max 12 deelnemers

€475,- excl. BTW p.p.