Wanneer jouw mensen ontspannen, authentiek en doelgericht leren presenteren, gaan ze een enorme ontwikkelingssprong maken. Presenteren gaat namelijk niet alleen over de juiste boodschap vertellen, maar ook over wat de brenger van deze boodschap voelt en dus uitstraalt naar het publiek.

Na meer dan 1000 mensen in onze dagtraining te hebben geholpen aan inspirerende en doeltreffende presentaties gaan we met 360talk de Expeditie nog grondiger te werk. Deelnemers waardeerden ons met gemiddeld een 9.1, maar wij willen naar een 10. Ga je mee?
01:58

Hoe ziet de training er uit?


We gaan werken aan je persoonlijke ontwikkeling door middel van presentaties. Dat betekent dat we voor een langere periode met elkaar optrekken. Je krijgt inzichten, je maakt oefeningen, je spart met andere deelnemers en krijgt reflectie van de trainers.

1. Authenticiteit


Je wordt meegenomen in hoe je brein werkt en hoe je er voor zorgt dat je gecenterd op het podium staat. Welke gedachten komen er op als je druk ervaart? Welke belemmerende gedachte kun jij nog tackelen? De aftrap is een zoektocht naar al deze dingen. Een belangrijke basis voor vertrouwen en groei.


2. Boodschap


Wat is jouw boodschap? Klinkt misschien simpel, maar je gaat zien hoe lastig het is om zonder ruis te communiceren. Je leert hoe moeilijk het brein eigenlijk zaken kan onthouden en je krijgt handvatten om mensen een doel te geven tijdens je presentatie. Scheelt tijd en energie en levert meer resultaat op.

3. Verhalen


Iedereen heeft inmiddels een aantal verhalen verzameld en nu gaan we kijken hoe je de perfecte story ontwerpt. Verhalen binden en boeien mensen. Retorisch misschien wel het meest krachtige mechanisme. Je leert hoe je inspiratie uit jezelf haalt en hoe je dat razendsnel omzet in een verhaal met een strategie.

4. Techniek


Welke strategieën kun je inzetten tijdens je presentatie, pitches en gesprekken. Hoe ontwerp je met alles wat je tot nu toe geleerd hebt een verhaal dat impact heeft, blijft hangen en z'n doel haalt? Tijdens de laatste sessie gaan we daar op in. Je ontwikkelt je persoonlijke presentatiegrid. Je zult zien dat de keuzes die je hier op maakt heel veel zeggen over je persoonlijkheid en over de ontwikkeling die je doormaakt tijdens onze heel expeditie.

Online


Tussen elke fysieke sessie is een terugkommoment online. Hierin bespreken we hoe je de lessen in de praktijk hebt toegepast. We bespreken opdrachten die je krijgt en er is tijd om ervaringen te delen.


Deelnemers aan het woord


Wat zijn de effecten?


Je medewerker
  • krijgt meer zelfinzicht
  • handelt authentiek
  • kan concreter en efficiënter communiceren
Teamleden
  • dragen bij aan elkaars ontwikkeling
  • zorgen voor positieve energie
  • geven elkaar vertrouwen

Na de training kan je:


Veel beter presenteren

Spanning omzetten in energie

Strategisch presenteren en je doel halen

Efficiënter communiceren

Mensen inspireren met je verhaal


Praktische info:


€695,- ex BTW p.p.

2x een dagdeel op locatie

2x 1 uur online