Training energiek online vergaderen

Hoe haal je het beste uit je online ontmoetingen?


Webinars, online vergaderen, online trainingen en online de koers van je bedrijf bespreken. We doen het steeds vaker volledig online. We willen daar dus in snel tempo allemaal bekwaam in worden. Dat kan. Wij helpen je daar graag mee! Ontdek de 4 belangrijkste elementen. Ga aan de slag en word pro!

Ontdek de 4 essentiele elementen

Met zelfvertrouwen online gesprekken voeren

Interactieve sessies met ruimte voor jouw vragen

Online overtuigen, boeien en inspireren

Dé tools voor efficiënte en effectieve online gesprekken

Plan deze training nu voor je team


1. Mindset


Een nieuwe vaardigheid ontwikkelen doet wat met je brein. Hoe ga je om met spanning en onzekerheid? Hoe krijg je jezelf en je kijkers in flow? Na de masterclass van Jonas heb je alle tools om dit te kunnen.

2. Maak je punt


Aandacht is vluchtig. Helemaal met videoverbinding. Hoe zeg je precies genoeg? Hoe vermijd je ruis en onnodig uitweiden? We laten je ervaren hoe het opslaan van informatie werkt. Je krijgt zo de perfecte online strategie om altijd precies genoeg te zeggen en je doel te halen.

3. Boeien en binden met een verhaal


Een verhaal raakt, ook online. Blijf weg bij een veelheid aan sheets, cijfers en feiten maar ga via de snelweg het brein van je publiek in. Via het verhaal. We helpen je met de do’s en don’t van online storytelling.

4. Gesprekstechnieken


Welke technieken kun je inzetten om gesprekken soepel en doeltreffend te laten verlopen? Hoe neem je de leiding en gun je iedereen de mond? Je krijgt inzicht in de relevante gesprekstechnieken en groepsdynamica.

Opbouw training


Tijdens twee sessies van 2 uur ga je aan de slag met de vier elementen. Je krijgt inzicht in je brein. Weet hoe je je doelen online haalt. Gaat het belang van storytelling ontdekken en leert modereren als een echte gespreksleider.

Daarna kun je zelf aan de slag en staan wij altijd klaar voor follow-up en intervisie.

Wist je dat?


De eerste 5 minuten van je online meeting zijn bepalend of je mensen aanhaken of afhaken

65% van de mensen in de meeting is ook wel eens met andere zaken bezig tijdens het gesprek

Bij slecht voorbereide online ontmoetingen verspil je minimaal 50% van de tijd met randzaken

Plan deze training nu voor je team