De impact van 360talk

Onze impact:

jou in staat stellen de beste versie van jezelf te zijn


Het is onze missie om jou de beste versie van jezelf te laten zijn op het podium. In de basis bedoelen we hiermee het podium zoals je je dat direct voorstelt: een professioneel podium. De ervaring leert echter dat onze manier van training geven mensen openmaakt, raakt en verder brengt in hun persoonlijke ontwikkeling. 

We helpen je om de beste versie van jezelf te zijn op een podium dat breder is dan alleen het professionele, namelijk zowel binnen je organisatie, als privé. De impact die we willen maken als bedrijf, hebben we samengevat in de volgende doelstelling:

Jou de beste versie van jezelf laten zijn, zowel op het podium als daarbuiten.

Benieuwd hoe we dit voor jou doen? Op deze pagina kom je het volgende te weten:

  • Hoe onze trainingen positieve impact maken;
  • Waarom we iedereen met het juiste idee kosteloos trainen;
  • Op welke manier we dit alles strategisch aanpakken binnen 360talk.

De impact van onze trainingen op de deelnemers


In het maken van onze impact, en zo te werken aan onze impactdoelstelling om jou de beste versie van jezelf laten zijn, zowel op het podium als daarbuiten, staan onze trainingen centraal.

360 talk de Expeditie - Beter presenteren door persoonlijke ontwikkeling

Met onze unieke manier van trainen helpen we jou om een energiebron voor jou en je omgeving te worden. Dit is iemand die door zelfonderzoek alle eigen energielekken heeft gedicht en daardoor energie over heeft om die aan anderen te geven. Met andere woorden: iemand in je privé- of organisatieomgeving waar je energie van krijgt.

Wij zijn er van overtuigd dat je op deze manier je zowel professioneel als privé op een positieve manier ontwikkelt, en zo anderen met je mee optrekt. En behalve dat wij hiervan overtuigd zijn, krijgen we deze feedback ook altijd van onze deelnemers, wat ons de energie geeft om nog meer impact te maken.

360 talk de Expeditie - Beter presenteren door persoonlijke ontwikkeling

Gastcolleges, trainingen voor goede doelen en kosteloze hulp voor initiatieven met impact


Uit ervaring weten we dat hoe eerder je ergens mee begint, hoe beter het resultaat uiteindelijk is. Vanuit onze passie om mensen te helpen het maximale uit zichzelf te halen, geven we regelmatig kosteloze gastcolleges op hogescholen, universiteiten en bij verschillende start-up communities.

Image
Image
Image

Ook geven we verschillende trainingen kosteloos aan goede doelen in het binnen- en buitenland die zich inzetten voor de persoonlijke ontwikkeling van mensen uit kansarme milieus, om op deze manier van zoveel mogelijk mensen een energiebron te maken. Wat uiteindelijk ervoor zorgt dat steeds meer mensen de beste versie van zichzelf zijn.

Image
Image
Image

En last, but not least, hebben we in 2021 besloten om iedereen met een duurzaam idee dat impact maakt op SDG’s kosteloos te trainen. De meeste impact maken we immers door de persoonlijke ontwikkeling van professionals met dit soort ideeën te bevorderen!

Ben jij dus iemand die zich belangeloos inzet voor een goed doel of heb jij een idee waarvan je overtuigd bent en je aan kan tonen dat het een positieve ivloed heeft op de SDG’s? Als je contact met ons opneemt, onderzoeken we samen hoe we je het beste kunnen helpen.

Image

De strategie achter onze impact


Wat je op deze pagina hebt gelezen is in feite onze Theory of Change uitgeschreven, en zonder de meer gedetailleerde subdoelstellingen die we aan onze impact doelstelling gekoppeld hebben.

Mocht Theory of Change niet direct een belletje doen rinkelen: dit is een bewezen strategische methode om impact inzichtelijk en zodoende meetbaar maken. Aan de hand hiervan zetten wij ons dus elke dag in om jou de beste versie van jezelf laten zijn, zowel op het podium als daarbuiten!