Over Ons

De 360 methode


Wij geloven dat presentatietraining meer is dan het aanleren van de juiste technieken. Het is een onderzoek naar wie je bent en hoe je dat zichtbaar maakt.

Je presentatie heeft pas impact als je niet verstopt wie je bent maar jezelf laat zien. Of je ‘echt’ durft te zijn heeft grote invloed op hoe je overkomt.

Op deze manier hebben we de afgelopen jaren meer dan 1000 mensen geholpen op onze trainingsdagen. En vaak kregen we terug dat de training echt iets wezenlijks had veranderd voor de deelnemers.

360talk is...

Gijs Nillessen


Het podium is een plek die van nature bij me past. Zonder veel moeite kan ik mensen aan het lachen krijgen. Humor zorgt voor contact. Geen wonder dus dat ik, naast opleidingen journalistiek en communicatiewetenschappen, als cabaretier en stand-upcomedian op de planken terechtkwam. Tegenwoordig sta ik nog wekelijks op het podium als presentator, dagvoorzitter en gespreksleiders.

Na een aantal jaren optreden voor publiek, wilde ik aan de slag met publiek. Trainingen geven in waar ik zelf goed in ben. Het leggen van contact. Mijn specialiteit is de connectie die er moet ontstaan tussen spreker en zaal. Zorgen dat je publiek ‘aan’ staat en je woorden invloed hebben. Een must voor elke spreker.


360talk is...

Jonas van der Vlugt


Ik ben gevormd door mijn werk als DJ. Ik draai nog regelmatig (shows van 538 bijvoorbeeld) maar niet omdat ik zoveel platentitels uit mijn hoofd ken. Ik kan een zaal tot een gevoel van saamhorigheid brengen: verbinding en flow.

Mijn talent is dat ik vanuit mijn eigen openheid contact kan maken waardoor mensen open gaan en zichzelf laten zien.

De insteek die ik als coach hanteer is een koppeling tussen het zoeken naar flow, inzichten uit de filosofie, en mijn passie voor echtheid. Ik gun iedereen die ervaring dat alles klopt, als je verbonden bent met jezelf en met anderen.