Image
Gijs en Jonas van 360talk

Presentatie coaching 1-op-1

Direct offerte aanvragen

Verbeter je presentatievaardigheden met behulp van een persoonlijke presentatie coach.


Bij ons staat persoonlijke groei centraal. Onze één-op-één presentatie coaching is hier een sleutel in. Jouw coaches zijn Jonas van der Vlugt en Gijs Nillessen. Beiden zijn ervaren sprekers en auteurs van het boek 'Zelfverzekerd Spreken'.

Samen werken we aan het verbeteren van je presentatievaardigheden en het versterken van je persoonlijk leiderschap. Stap voor stap, bereiken we jouw doelen.

Onze presentatiecoaching omvat


Persoonlijke begeleiding van ervaren coaches

Flexibel leren, ideaal voor drukke agenda's

Praktijkgerichte aanpak met concreet doel

Versterk je persoonlijk leiderschap

Voortdurende ondersteuning na de training

Snel een presentatiecoach inschakelen?
Direct aan de slag

Wat je gaat leren tijdens 1-op-1 coaching


Ontdek je brein en tackle onzekere gedachten

Stel een concreet doel op basis van je leerwensen

We leren je de unieke 360talk methode

Doe ervaring op met het geven van je presentatie

Direct aanmelden

Waar kan een coach mee helpen?


Onze presentatie coaching is bedoeld voor iedereen die zijn presentatievaardigheden wil verbeteren. Of je nu een pitch wilt geven, van je spreekangst af wil, wilt speechen tijdens een congres of een salesgesprek wilt voeren, onze coaching helpt.

We bieden persoonlijke begeleiding en maatwerk. Onze coaches zijn jouw sparringpartners. Ze helpen je een enorme sprong te maken in je ontwikkeling. Stap voor stap bereiken we samen jouw doelen.

Vrijblijvende intake aanvragen

Een deep dive in je brein


Om een betere spreker te worden en in flow te leren presenteren moet je je eigen brein leren kennen. De verschillende delen van je hersenen bepalen de dynamiek van jou al leider en het effect wat jij hebt op je publiek.

Door onze jarenlange ervaring loodsen we je langs beperkende gedachten die je onzeker maken richting meer grip en plezier in het publiek spreken. Na onze training heb je een strategie die je veel meer zelfvertrouwen geeft en dat is niet alleen voor jou als spreker fijn, maar zeker ook voor je toehoorders.

Aan het werk


Na een telefonische intake met een spreek coach, gaan we aan de slag. We maken een leerplan dat aansluit bij jouw behoeften en stellen een duidelijk doel.

Met onze begeleiding leer je hoe je een overtuigende presentatie kunt opzetten en uitvoeren. We bieden je de tools en technieken die je nodig hebt om je publiek te boeien en je boodschap effectief over te brengen.

Stapsgewijs naar je doel


Waar kan een coach mee helpen? Onze coaching volgt een duidelijk stappenplan om je doel te bereiken. Hoewel we de specifieke stappen niet zonder een persoonlijke sessie kunnen onthullen, zijn ze zorgvuldig ontworpen.

Onze methodiek is erop gericht om je niet alleen dichter bij je doel te brengen, maar ook om je zelfvertrouwen en vaardigheden als spreker te versterken.

Nu aanmelden
Image

Training suggestie


Ben je al een professionele spreker en zoek je meer uitdaging? Bekijk dan eens onze masterclass (online) gesprekleider!

Meer informatie

Onze filosofie


Bij 360talk geloven we dat iedereen kan leren om een effectieve spreker te zijn. Onze filosofie is gebaseerd op het idee dat presenteren een essentiële vaardigheid is in de moderne wereld.

Of je nu een idee verkoopt, een team leidt of een publiek inspireert, presenteren speelt een cruciale rol. Met effectief presenteren bereik je jouw doelen. Daarom werken we samen met jou om je unieke sprekersprofiel te ontwikkelen.

Bovendien verbeteren we ook je presentatievaardigheden. Onze aanpak is hands-on en praktijkgericht. Zo ben je klaar om te schitteren wanneer het er het meest toe doet.

Al onze trainingen

Jonas van der Vlugt


Hoe kom je in flow? Hoe ga je om met beperkende gedachten wanneer je onder druk staat? Ik deed er jarenlang onderzoek naar...
Meer over Jonas

Gijs Nillessen


Na een aantal jaren optreden voor publiek, wilde ik aan de slag met publiek. Mijn specialiteit is de connectie die er moet ontstaan tussen spreker en zaal...
Meer over Gijs