Image
Image

Presentatie training op jouw tempo

Direct aanmelden voor €149,-

Ben je op zoek naar de beste presentatie training? Ontdek de essentie van presenteren in het openbaar, teruggebracht naar vier pakkende online colleges.


Onze cursus presenteren, verzorgd door Jonas van der Vlugt en Gijs Nillessen, behoort tot de top in Nederland. Met hun jarenlange ervaring, studie en (zelf)onderzoek hebben ze de code van de perfecte presentatie gekraakt.

Het is nu tijd om iedereen van deze inzichten te laten genieten en profiteren. Na het volgen van deze training ben je gegarandeerd een betere spreker.

Onze presentatie cursus omvat


Video’s die je meteen een betere spreker maken

Tijd en ruimte om je zelfinzicht om te zetten in ontwikkeling

Methodes die je niet eerder hebt gebruikt

De meest recente inzichten op het gebied van publiek spreken

Altijd toegankelijk op elk apparaat

Ben je klaar om te leren presenteren?
Direct aan de slagVoor slechts €149,-

Wat je leert in onze presentatie training


Authentiek en ontspannen spreken door inzicht in je brein

De veiligheid-plezier-doel route als fundament van groepsdynamiek

Denken vanuit publieksperspectief om je verhaal perfect te laten landen

Krachtige storytelling met een duidelijk doel voor effect en plezier

De beste strategie op vorm en inhoud met het 360talk presentatie-grid

Nu aanmeldenVoor slechts €149,-

Voor wie is onze training presentatie bedoeld?


Deze cursus is speciaal voor mensen die zich in hun eigen tijd en op hun eigen tempo willen ontwikkelen als spreker. Het is perfect voor mensen die pitchen voor hun werk en voor ondernemers die hun bedrijf op een beurs willen verkopen. Natuurlijk ook voor mensen die gepassioneerd een verhaal willen leren vertellen. Het is voor jou.

Onze cursus jezelf presenteren is zowel geschikt voor starters die spreken spannend vinden als voor experts die meer grip en invloed op hun publiek nastreven.

Jarenlang onderzoek en ervaringen uit de praktijk verpakt in 4 dynamische E-learning colleges. Heel veel succes!

Leer nu presenteren
Mattie Kamminga2/17/2022
Moet je binnenkort een presentatie geven en weet je niet waar te beginnen? Ik zou zeggen: gun jezelf deze online training! Zo heb je in no time een presentatie staan die jouw publiek zal boeien. Het fijne aan de training is dat Gijs en Jonas ook aan jou als spreker denken. Hoe ga je met belemmerde gedachten om? Door een beetje liefde te geven in plaats van in gevecht te gaan. Ze leggen helder uit waarom dit werkt.

De kracht van effectief spreken in het openbaar


Stel je voor dat je met gemak en vertrouwen op het podium staat, je publiek hangt aan je lippen. Dat is de kracht van effectief spreken in het openbaar. Het is niet alleen een boost voor je zelfvertrouwen, maar het opent ook deuren in je professionele leven.

Het scherpt je denkvermogen aan, omdat je complexe ideeën op een begrijpelijke manier moet overbrengen. Dat is wat je leert in onze presentatie training.

Versla je spreekangst


Spreekangst kan je tegenhouden, maar het is te overwinnen. Met de juiste training en technieken kun je leren om je zenuwen de baas te zijn. Door regelmatig te oefenen in een veilige en ondersteunende omgeving, zoals onze cursus presenteren, kun je je comfortniveau met spreken in het openbaar vergroten. En met technieken zoals diepe ademhaling, leer je hoe je je zenuwen onder controle kunt houden.

De vrijheid van flexibel leren


Stel je voor dat je je training kunt volgen wanneer het jou uitkomt. Dat is de vrijheid van leren op afstand. Onze presentatie cursus is geheel digitaal beschikbaar, in je eigen E-learning omgeving. Daarom ben je in staat om te leren in je eigen tempo, op een tijdstip dat voor jou het beste werkt.

Het is de perfecte oplossing voor drukke professionals die hun vaardigheden willen verbeteren zonder hun schema te verstoren.

Nu aanmeldenVoor slechts €149,-
Image

Training suggestie


Wil jij deze presentatie skills delen met je organisatie? Boek dan een incompany training op locatie!

Meer informatie

Onze filosofie


Wij geloven dat presentatie training meer is dan het aanleren van de juiste technieken. Het is een onderzoek naar wie je bent en hoe je dat zichtbaar maakt.

Je presentatie heeft pas impact als je niet verstopt wie je bent maar jezelf laat zien. Of je ‘echt’ durft te zijn heeft grote invloed op hoe je overkomt.

Op deze manier hebben we de afgelopen jaren meer dan 1.000 mensen geholpen op onze trainingsdagen. En vaak kregen we terug dat de training echt iets wezenlijks had veranderd voor de deelnemers.

Al onze trainingen

Jonas van der Vlugt


Hoe kom je in flow? Hoe ga je om met beperkende gedachten wanneer je onder druk staat? Ik deed er jarenlang onderzoek naar...
Meer over Jonas

Gijs Nillessen


Na een aantal jaren optreden voor publiek, wilde ik aan de slag met publiek. Mijn specialiteit is de connectie die er moet ontstaan tussen spreker en zaal...
Meer over Gijs