Referenties

Corine Petersen
Na de training van Gijs en Jonas stond ik te stralen op het podium. Zonder angst en onzekerheden. Ik wist het publiek te boeien en te entertainen. Dankjulliewel!
Kimm Jeltema
Ik vond presenteren en voorzitten altijd verschrikkelijk. Zo verschrikkelijk dat ik er echt (echt!) elke keer bijna van flauwviel of moest huilen. Mijn werkgever was zo lief om een 1-op-1 coachingtraject van 360Talk te betalen en sindsdien kaap ik elke gelegenheid die er is. Teamdagen, presentaties, vergaderingen, het is allemaal geen probleem meer. Ik vind het zelfs leuk!Dankzij de persoonlijke aandacht kon Jonas tips and tricks op maat geven die voor mij enorm veel verschil hebben gemaakt. Ik voelde me gehoord en begrepen en weet nu goed wat ik zelf nodig heb om op een fijne manier te kunnen presenteren en voorzitten .
Kelly Brunninkhuis
Bij 360talk heb ik een 1-op-1 presentatietraining gevolgd bij Jonas. De energieke, kundige, veilige ochtenden hebben mij enorm geholpen om vanuit zelfvertrouwen en rust op een podium te stappen. Van de technische skills (ademen blijkt best handig), tot de persoonlijke tips om zoveel mogelijk eruit te kunnen halen. Bedankt Jonas en 360talk!
Marianne Reurik
Een zeer waardevolle en inspirerende dag gehad met de mannen van 360 Talk. Echt een aanrader voor iedereen!
Ruben Allersma
Aanrader voor iedereen die beter wil worden in presenteren. Gijs en Jonas weten je op een sympathieke en laagdrempelige manier uit je comfortzone te duwen waardoor je in korte tijd meer uit jezelf haalt als spreker. De aangereikte tools en oefeningen geven je een prettig houvast en zorgen voor meer zelfvertrouwen de volgende keer dat je weer voor een groep staat.
Paul Waardenburg
Leuke en zeker ook nuttige training! Diepgravende persoonlijke training wordt afgewisseld met praktische tips en oefeningen in een relaxte sfeer. Gijs en Jonas bieden twee verschillende visies die elkaar perfect aanvullen. Daardoor is de training zowel waardevol voor mensen die meer vanuit gevoel handelen als voor mensen die een meer praktische, pragmatische mentaliteit hebben.
Mieke Klooster
Heel effectief traject gehad met 360 talk om een presentatie voor te bereiden voor de directie. Jonas prikte snel door mijn eigenschappen en gedrag heen en heeft erg goed geholpen om een pakkende en sprekende presentatie te houden. Effectief, efficiënt, persoonlijke aanpak en met resultaat!
Annebel Blaauw
Ik volgde de training Presentatie Pro in één dag en heb veel bruikbare insights en vaardigheden geleerd, waardoor ik nu zelfverzekerd durf te spreken met een goed verhaal waar ik achter sta. De trainers van 360 Talk weten een goede balans te houden tussen kwetsbaarheid en techniek en bieden je ten alle tijden een veilige setting om te werken aan jouw vaardigheden op jouw niveau. Zeer kundige trainers. Ik raad deze training zeker aan en ga zelf verder met een vervolgtraining.
Wouter Steenhuisen
Hele fijne en professionele partij die mij heeft geleerd om een goede pitch te geven!
Richt Pander
Spreken voor groepen is een vaak best lastig en na deze training heb je meer handvaten om dat zelfverzekerder en bewuster te doen. Hele leuke en leerzame training met de juiste dosis humor. De verhouding inhoud en praktijk is goed en er is genoeg ruimte om het geleerde zelf uit te proberen. Ik zou het zeker aanraden!
Giena Klaassens
Bij Avebe zijn we erg blij met de zeer plezierige samenwerking met 360 Talk . Jullie ideeen en aanpak passen erg goed bij de verschillende communicatietrainingen van onze medewerkersIndividueel of in groepen l