Referenties

Annebel Blaauw

Ik volgde de training Presentatie Pro in één dag en heb veel bruikbare insights en vaardigheden geleerd, waardoor ik nu zelfverzekerd durf te spreken met een goed verhaal waar ik achter sta. De trainers van 360 Talk weten een goede balans te houden tussen kwetsbaarheid en techniek en bieden je ten alle tijden een veilige setting om te werken aan jouw vaardigheden op jouw niveau. Zeer kundige trainers. Ik raad deze training zeker aan en ga zelf verder met een vervolgtraining.

Richt Pander

Spreken voor groepen is een vaak best lastig en na deze training heb je meer handvaten om dat zelfverzekerder en bewuster te doen. Hele leuke en leerzame training met de juiste dosis humor. De verhouding inhoud en praktijk is goed en er is genoeg ruimte om het geleerde zelf uit te proberen. Ik zou het zeker aanraden!

Wouter Steenhuisen

Hele fijne en professionele partij die mij heeft geleerd om een goede pitch te geven!

Giena Klaassens

Bij Avebe zijn we erg blij met de zeer plezierige samenwerking met 360 Talk . Jullie ideeen en aanpak passen erg goed bij de verschillende communicatietrainingen van onze medewerkersIndividueel of in groepen l

Edwin Miedema
SWNN

"Klasse training! Volledig nieuwe kijk gehad op presenteren! Ga er morgen mee aan de slag. Wel behoorlijk intensief!"