Referenties 360talk

Waarom kiezen voor 360talk?


Kies voor 360talk trainingen en ervaar de kracht van persoonlijke aandacht. Onze enthousiaste trainers staan klaar om je te begeleiden op je reis naar zelfverzekerd en overtuigend spreken.

Lees hier hoe we anderen hebben geholpen hun doelen te bereiken en wordt onderdeel van onze beweging van authentiek presenteren!Beoordelingen trainingen

Henk Poker15/03/24
Inspirerend, leerzaam en waardevol. Zo hebben wij de training bij 360 Talk ervaren. Bedankt Jonas voor je enthousiasme en aanpak. We gaan vol vertrouwen met jouw tips en ideeën voor een effectieve communicatie aan de slag
Lees verder...
Joram van Doorn07/03/24
Over het boek van Gijs en Jonas, Zelfverzekerd Spreken; Een Game Changer voor Openbare Sprekers Ik heb onlangs het boek 'Zelfverzekerd Spreken' van Jonas en Gijs gelezen en ik kan met zekerheid zeggen dat het een onmisbaar instrument is voor iedereen die zijn spreek- en presentatievaardigheden wil verbeteren. Het boek is niet zomaar een handleiding voor het geven van presentaties. Het biedt een diepgaande duik in de psychologie van communicatie en de werking van ons brein. De auteurs, Jonas en Gijs, delen hun persoonlijke ervaringen en inzichtelijke theorieën over onze overtuigingen en hoe deze onze manier van spreken beïnvloeden. Maar ze laten het niet bij theorieën alleen. Het boek staat vol met praktische tips die direct kunnen worden toegepast. 'Zelfverzekerd Spreken' zet een einde aan de tijd van eindeloze PowerPoint-presentaties. In plaats daarvan leggen Jonas en Gijs de nadruk op het vertellen van boeiende, eerlijke verhalen. Ze leren je hoe je een punt kunt maken dat onmiddellijk duidelijk en gedenkwaardig is voor je publiek. De technieken die in dit boek worden aangeboden, zijn ontworpen om de luisteraar echt te betrekken, niet alleen om informatie over te brengen. Wat ik het meest bewonder, is de manier waarop de auteurs aantonen dat zelfverzekerd spreken voor iedereen bereikbaar is. Je hoeft geen geboren spreker te zijn om je verhaal te delen op een overtuigende en boeiende manier. Met de juiste kennis, hulpmiddelen en oefening, kan iedereen leren om krachtig en met vertrouwen te spreken. Ik raad 'Zelfverzekerd Spreken' ten zeerste aan voor iedereen die zijn spreken in het openbaar naar een hoger niveau wil tillen. Het maakt niet uit of je een ervaren spreker bent of net begint, dit boek heeft inzichten en tips die je zullen helpen groeien. 'Zelfverzekerd Spreken' is niet alleen een boek, het is een investering in jezelf.
Lees verder...
Wim Kwant05/03/24
Vanuit MKB Noord hadden we voorgaand aan de winterwandeling een mooie presentatie... Op een prachtige locatie en met schitterend weer! Leerden we de fijne kneepjes van het presenteren, in een gemoedelijke sfeer(: #360TALK Jonas van der Vlugt en Gijs Nellissen bedankt voor de mooie tips.
Lees verder...
Sanne Tamminga29/02/24
Erg onderhoudende en leerzame training gehad van 360talk! De tijd was haast te kort, maar met het boek als leidraad valt alles goed en duidelijk terug te lezen en is er uitstekend mee te oefenen. Knap hoe er in zo'n korte tijd een veilige sfeer werd gecreëerd waarin persoonlijke ervaringen werden gedeeld. Ik zal een training van 360talk zeker aanbevelen!
Lees verder...
Jeroen de Graauw22/02/24
1 op 1 training gevolgd bij Jonas.. Ik ben ontzettend geholpen met het vinden van mijn verhaal en heb tools/technieken in handen gekregen om dit te etaleren.
Lees verder...
Naomi de Joode18/02/24
Mijn reis met Jonas van 360 Talk was een ware ontdekkingstocht. Ik worstelde met spreekangst: klamme handen, een bonzend hart, en een brein dat op slot ging bij het vooruitzicht van spreken voor een groep. Maar met Jonas aan mijn zijde kwam ik tot een inzicht: het was niet mijn volwassen ik die sprak, maar mijn innerlijke kind, vol angsten en negatieve kernovertuigingen. Ik heb mijn innerlijke kind met liefde omarmd, vol compassie en zachtheid. Hierdoor kon ik persoonlijk leiderschap tonen en transformeerde ik mijn angst in zelfvertrouwen en de wens om de ruimte te pakken en daamee de regie. Ondanks dat de zenuwen tijdens mijn presentaties nog voelbaar waren, leerde ik ze te accepteren als deel van mijn. Mijn doel was om een presentatie te geven waar ik tevreden over kon zijn, en dankzij Jonas heb ik dat doel meer dan behaald. Ik heb mijn stem gevonden. Nu ik terugkijk op mijn presentatie, voel ik me vervuld van trots en voldoening. Het was niet zomaar een toespraak; het was een bevrijdende ervaring. Ik kan met recht zeggen dat mijn kijk op spreken voor groepen is veranderd. Het is spannend, ja, maar dat hoort erbij.(discomfort is groei) en nu heb ik het zelfvertrouwen om die uitdaging vol overtuiging aan te gaan, samen met mijn klamme handen. Jonas is niet alleen een coach; hij is een meelevend persoon die niet bang is om kwetsbaarheid te tonen en aan je zijde te staan bij elke stap. Een absolute aanrader!
Lees verder...
Geert Hidding15/01/24
Ik heb met heel veel plezier de 1-op-1 presentatiecoaching bij Jonas gevolgd. Hij blinkt niet alleen uit in het brengen van flow in mijn presentaties, maar ook in flow brengen in het traject. Het heeft mij opgeleverd dat ik een extra bak aan vertrouwen en drive voel om het podium te pakken met mijn verhaal. Spelen en delen, samen met de muppets in m'n hoofd.
Lees verder...
Ruben Blokker10/01/24
Heel erg blij met de begeleiding van 360Talk (Gijs) voor mijn presentatie voor 700 mensen. De boodschap haalden we snel naar boven, en met Gijs’ hulp kwamen daar de goede voorbeelden bij, net als een duidelijk gestructureerd verhaal dat leeft en waar de luisteraars echt in meegenomen werden. De reacties waren erg goed. Van harte aanbevolen!
Lees verder...
Barbara O'Neill10/01/24
Presenteren vanuit een authentiek verhaal & flow Jonas heeft me in 3 een-op-een sessies geholpen om vanuit een authentiek verhaal te presenteren. Een authentiek verhaal waarin ik mijn publiek meeneem naar een moment wat ik heb meegemaakt. Door dit moment te visualiseren en ze d.m.v. storytelling mee te nemen in mijn verhaal, start ik veel relaxter en maak ik heel gemakkelijk een persoonlijke én enthousiaste klik. Hierdoor kom ik vanzelf in de flow en wordt het presenteren zelfs leuk! Jonas is écht een super fijne coach en zorgt ervoor dat je jouw presentatie gaat rocken!
Lees verder...
Remko Adema02/01/24
Fijne en effectieve training. Ga met een geïnspireerd gevoel naar huis. Ik voel me ook gezien. Het voelt bovendien veilig om te oefenen met presenteren. De theorie is ook helder en simpel. kortom een effectieve training, waarin je in een paar sessies al kan groeien.
Lees verder...