Image
Gijs en Jonas van 360talk

Training spreekangst overwinnen

Cursus bestellen

Transformeer spreekangst in zelfvertrouwen met onze dynamische training. Ontdek de kracht van effectief presenteren en sta zelfverzekerd op elk podium!


Centraal in onze Spreekangst training staat jouw groei. Deze dag is gericht op het ontwikkelen van zelfvertrouwen en vaardigheden. Je wordt begeleid door ervaren sprekers, experts in het overwinnen van spreekangst.

We focussen op effectief presenteren. Met praktische oefeningen en directe feedback werken we aan het verminderen van jouw spreekangst. Zo groei je stap voor stap naar comfortabel en overtuigend spreken voor groepen.

Onze training spreekangst omvat


Intensieve, interactieve trainingsdag

Begeleiding door ervaren TEDx sprekers

Praktische oefeningen en technieken

Veilige, ondersteunende groepsomgeving

Focus op authenticiteit en storytelling

Klaar om te stralen op het podium?

Direct aan de slag

Wat je gaat leren tijdens de spreekangst cursus?


Technieken om je zenuwen en angst te beheersen

Authentiek en overtuigend je boodschap overbrengen

Je lichaamstaal en stemgebruik verbeteren om zelfverzekerd over te komen

Omgaan met vragen en interacties vanuit het publiek

Direct aanmelden

Voordelen van spreekangst overwinnen


Spreekangst overwinnen biedt veel voordelen, zowel voor jouw persoonlijke ontwikkeling als professioneel. Onze training is er voor iedereen die deze angst wil aanpakken.

Geef je een presentatie? Of houd je een pitch? Misschien wil je zelfverzekerder zijn in vergaderingen. Voor al deze situaties biedt onze training uitkomst.

Onze coaches staan klaar om je te ondersteunen en te helpen. Samen zetten we belangrijke stappen in je ontwikkeling. Stap voor stap werken we aan het bereiken van jouw doelen.

Vrijblijvende intake aanvragen

Een dynamische en veilige groepsomgeving


Onze training Spreekangst is meer dan alleen een cursus; het is een ervaring met een groep mensen. Je brengt de dag door in een dynamische en interactieve setting, waarbij elke deelnemer zowel leerling als leraar is, wat heel goed werkt voor persoonlijke ontwikkeling.

In onze veilige en ondersteunende groepsomgeving moedigen we elkaar aan en leren we van elkaar. Je zult merken dat de steun en het begrip van medecursisten een unieke leerervaring creëren.

Deze dag is gericht op meer dan alleen vaardigheden. We bouwen aan gemeenschap en ondersteuning. In deze veilige omgeving kun je experimenteren en groeien in vertrouwen en vaardigheid.

Een werkboek voor blijvende ontwikkeling


Een uniek aspect van onze training is het werkboek dat je meekrijgt. Dit werkboek, gevuld met onze beproefde methodes, is jouw persoonlijke gids voor verdere ontwikkeling.

Het stelt je in staat om ook na de trainingsdag je presentatie skills te verbeteren, zodat jij jouw boodschap effectiever kunt overbrengen. Het werkboek is ontworpen om je te helpen de geleerde technieken en strategieën in de praktijk te brengen.

Of je nu thuis bent of op je werk, het biedt praktische oefeningen en reflectievragen die je helpen groeien. Dit maakt het mogelijk om op je eigen tempo aan je spreekangst te werken.

Ontspanning en humor in presenteren


In onze cursus overwinnen we presentatieangst met ontspanning en humor. Dit maakt leren presenteren effectief en leuk.

Ontspanning vermindert angst en bouwt zelfvertrouwen op, terwijl humor zorgt voor een natuurlijke en authentieke communicatie.

Je leert presenteren met een glimlach, wat het proces aangenamer maakt en een positieve indruk achterlaat bij je publiek. Onze aanpak helpt je om weer plezier te vinden in het presenteren!

Nu aanmelden
Image

Training suggestie


Deze cursus liever volgen met je hele organisatie of afdeling? Bekijk dan onze incompany training!

Meer informatie

Onze filosofie


In onze Spreekangst training leer je stap voor stap hoe je kunt omgaan met en afkomen van je angst voor spreken. Hierbij combineren we praktische technieken met de inspirerende ervaring van onze TEDx-trainers.

Onze filosofie is eenvoudig: iedereen kan leren om zelfverzekerd te spreken, ongeacht hun startpunt. In deze training leer je niet alleen de technieken om je spreekangst te overwinnen. Je ontdekt ook hoe je authentiek kunt blijven en je ware zelf kunt laten zien. Dit is essentieel voor het maken van een echte connectie met je publiek.

We richten ons op het bouwen van zelfvertrouwen en het ontwikkelen van een persoonlijke stijl. Met onze begeleiding vind je jouw unieke stem en leer je hoe je jouw verhaal met impact kunt delen.

Al onze trainingen

Jonas van der Vlugt


Hoe kom je in flow? Hoe ga je om met beperkende gedachten wanneer je onder druk staat? Ik deed er jarenlang onderzoek naar...
Meer over Jonas

Gijs Nillessen


Na een aantal jaren optreden voor publiek, wilde ik aan de slag met publiek. Mijn specialiteit is de connectie die er moet ontstaan tussen spreker en zaal...
Meer over Gijs