Image

Talk


De bekende 360talk methode maakt van iedereen een zelfverzekerde spreker. We bouwen onze methode op uit vier elementen. Authenticiteit, boodschap, verhaal en strategie. Start bij de basis en wordt een pro!
Image

Start


Tijdens de basistraining ga je aan de slag met authentiek spreken en het maken van je punt. In onze ogen is het belangrijk dat je eerst relaxed op het podium staat. Vanuit dat fundament gaan we opzoek naar het punt dat je wil maken. De ochtend staat in het teken van authenticiteit, na de lunch gaan we aan de slag met je boodschap.
360 talk de Expeditie - Beter presenteren door persoonlijke ontwikkeling

Authenticiteit

Je wordt meegenomen in hoe je brein werkt en hoe je er voor zorgt dat je gecenterd op het podium staat. Welke gedachten komen er op als je druk ervaart? Welke belemmerende gedachte kun jij nog tackelen? De aftrap is een zoektocht naar al deze dingen. Een belangrijke basis voor vertrouwen en groei.

Boodschap

Wat is jouw boodschap? Klinkt misschien simpel, maar je gaat zien hoe lastig het is om zonder ruis te communiceren. Je leert hoe moeilijk het brein eigenlijk zaken kan onthouden en je krijgt handvatten om mensen een doel te geven tijdens je presentatie. Scheelt tijd en energie en levert meer resultaat op.

Na deze training:

Kun je omgaan met spanning

Presenteer je zonder ruis

Ken je de methode ‘veiligheid-plezier-doel’

Neemt je voorbereidingstijd voor presentaties met minimaal 50% af

Lorem ipsum dolor sit amet consectetur


Neem contact op

Advanced


Je bent een authentieke spreker die puntig communiceert zonder ruis. Het is tijd om naar het volgende level te gaan. Hoe zorg je dat verhalen je boodschap versterken en welke strategie past bij jou en het doel van je boodschap? In de ochtend gaan we aan het werk met professioneel storytellen. Na de lunch leer je hoe je de perfecte strategie ontwerpt.
360 talk de Expeditie - Beter presenteren door persoonlijke ontwikkeling

Verhalen

We gaan kijken hoe je de perfecte story ontwerpt. Verhalen binden en boeien mensen. Retorisch misschien wel het meest krachtige mechanisme. Je leert hoe je inspiratie uit jezelf haalt en hoe je dat razendsnel omzet in een verhaal met een strategie.

Techniek

Welke strategieën kun je inzetten tijdens je presentatie, pitches en gesprekken. Hoe ontwerp je met alles wat je tot nu toe geleerd hebt een verhaal dat impact heeft, blijft hangen en z'n doel haalt? Je ontwikkelt je persoonlijke presentatiegrid. Je zult zien dat de keuzes die je hier op maakt heel veel zeggen over je persoonlijkheid en over de ontwikkeling die je doormaakt tijdens de trainingen.

Na deze training:

Vertel je verhalen die alle zintuigen prikkelen

Bouw je spanningsbogen en climaxen in je verhaal

Zet je zowel het podium als je fysiek in tijdens het spreken

Ontwerp je strategische presentaties op je eigen grid

Lorem ipsum dolor sit amet consectetur


Neem contact op

Expert


Je beheerst de vier elementen van de 360talk methode. Je staat veel op het podium. Het is zaak dat je contactmomenten met de zaal of je afdeling impact hebben. Tijdens de experttraining ga je met een select gezelschap onder leiding van Jonas en Gijs aan de slag om je presentatie te masteren.
360 talk de Expeditie - Beter presenteren door persoonlijke ontwikkeling

Case gestuurd

Alle deelnemers hebben een duidelijk opdracht uit de praktijk. Een pitch, een jaaropening, toespraak voor bedrijf of een bijdrage voor een ALV. Het praktijkvoorbeeld dat je meeneemt staat centraal gedurende de sessie.

Na deze training:

Ben je volledig voorbereid om met succes je presentatie te geven

Ben je geïnspireerd door andere sprekers van hoog niveau

Ben je instaat zelf de interventies te doen bij volgende presentaties

Lorem ipsum dolor sit amet consectetur


Neem contact op