Image

Tristan Hofman

is expert in communicatie en teamwork. Hij gelooft in positieve transformatie die voldoening oplevert voor jezelf en je omgeving. Hij ondersteunt als trainer graag in dit proces.

Niche:

pitchexpert

Ervaring:

sinds 2018

Specialiteit:

pitchen

Example

“Ik ben gefascineerd door de potentie van de mens. Het is mijn missie om zoveel mogelijk mensen te helpen hun talent te ontwikkelen en te activeren”

Overtuigend presenteren

‘Communiceren doen we de hele dag door: zelfs als je niets zegt communiceer je een heleboel.’ Aldus Tristan Hofman. ‘Toch hebben we allemaal wel ervaring waaruit blijkt dat echt effectief communiceren makkelijker is gezegd dan gedaan.

Voor de een is het lastig om de boodschap overtuigend te presenteren. De ander vindt het lastig om echt goed te luisteren en de vraag achter de vraag te achterhalen. Weer een ander vindt het misschien lastig om überhaupt het podium te pakken. Al die uitdagingen zijn op te lossen met presentatietraining.’

Begin zo snel mogelijk

Als ondernemer staat Tristan regelmatig op het podium. Daarnaast ondersteunt hij sinds een aantal jaren anderen om diezelfde reis te kunnen maken. Tristan deelt zijn beste presentatie advies: ‘Begin zo snel mogelijk met hardop oefenen, ook zonder publiek.

De feedback die je krijgt wanneer je je verhaal daadwerkelijk probeert te presenteren levert je namelijk veel meer op dan je tekst nog meer aanscherpen, nog een extra slide ontwerpen of je visuals oppoetsen.’