Image
Gijs en Jonas van 360talk

Training spreken in het openbaar

Reserveer training nu

Ontdek de kracht van ontspannen, authentiek en doelgericht presenteren met onze cursus spreken in het openbaar.


Deze sprekerstraining gaat verder dan alleen het overbrengen van de juiste boodschap. Het gaat ook over wat jij als spreker voelt en uitstraalt naar je publiek. De training is ontworpen voor kleine groepen om persoonlijke aandacht en ontwikkeling te garanderen

Met meer dan 1.500 tevreden deelnemers die ons gemiddeld een 9.1 hebben gegeven, streven we ernaar om onze training spreken in het openbaar nog beter te maken. Ons doel is een 10. Ben je klaar om deel uit te maken van deze leerervaring?

Onze sprekerscursus omvat


1-Daagse incompany training gericht op persoonlijke groei door presentaties

Leer authentiek te presenteren, ondanks de druk

Communiceer je boodschap helder en zonder ruis

Ontwerp verhalen die je publiek binden en boeien

Ontwikkel effectieve strategieën voor je presentaties en pitches

Ben je klaar om te leren presenteren?
Gratis intakeOntvang maatwerk offerte

Wat je leert in de training spreken in het openbaar


Je presentatievaardigheden naar een hoger niveau tillen

Spanning leren omzetten in bruikbare, positieve energie

Ontdekken hoe je strategisch kunt presenteren om je doelen te bereiken

Leren hoe je efficiënter kunt communiceren om je boodschap helder over te brengen

Ervaren hoe je mensen kunt inspireren met jouw unieke verhaal

Hoe je heel goed kunt leren spreken voor groepen mensen

Neem contact opBinnen 24 uur een reactie
Chantal Visser6/20/2023
3 weken geleden de training Presenteren in 1 dag gevolgd. Wat een leerzame training is dit. Alle ingrediënten zitten erin met aan de hand van de opbouw, duidelijke praktijkvoorbeelden de do's en de don't's, humor, terugkijken van camerabeelden, kennisoverdracht, een energizer tussendoor en aan het einde van de dag het zelf presenteren van een mooie pitch waar je de hele dag naar toe werkt. De twee trainers pakken het zeer professioneel aan en zijn erg toegankelijk. Vernieuwend en een echte aanrader!!

Voor wie is onze training spreken in het openbaar bedoeld?


Onze training spreken in het openbaar is perfect voor professionals en ondernemers. Het is ook ideaal voor bedrijven die hun communicatie willen verbeteren. Of je nu een pitch moet geven, een team moet leiden, of een keynote speech moet geven, deze training geeft je de tools en het vertrouwen om een goede presentatie te geven.

Maar we gaan verder dan alleen presentatievaardigheden. De training is ook voor degenen die authentiek willen zijn op het podium. Het is voor degenen die willen leren hoe ze spanning kunnen omzetten in positieve energie. En voor degenen die een verhaal willen vertellen dat boeit.

Wil je meer weten over het overwinnen van spreekangst? Bezoek ons blog voor de 10 beste tips om je spreekangst te verslaan. Of je nu je presentatietechnieken wilt verbeteren, of gewoon een effectievere communicator wilt worden, ons blog biedt waardevolle inzichten en adviezen.

Leer zelfverzekerd spreken

Hoe ziet de training eruit?


Tijdens deze intensieve eendaagse incompany training werken we aan je persoonlijke ontwikkeling door middel van presentaties. Je krijgt waardevolle inzichten, doet praktische oefeningen, spart met andere deelnemers en ontvangt persoonlijke feedback van onze ervaren trainers.

De training is opgebouwd rond vier stappen:

Stap 1, Authenticiteit


In onze training spreken in het openbaar ligt de focus op authenticiteit. We nemen je mee in hoe je brein werkt en hoe je gecenterd op het podium kunt staan.

We onderzoeken welke gedachten opkomen als je druk ervaart en welke belemmerende gedachten je nog kunt tackelen. Deze zoektocht vormt een belangrijke basis voor vertrouwen en groei.

Stap 2, Je punt maken


Het maken van je punt is een cruciaal onderdeel van de spreken cursus. Wat is jouw boodschap? Het klinkt misschien simpel, maar je zult zien hoe lastig het is om zonder ruis te communiceren.

Je leert hoe moeilijk het brein eigenlijk zaken kan onthouden en je krijgt handvatten om mensen een doel te geven tijdens je presentatie.

Stap 3, Storytelling


We besteden een groot deel van de training aan storytelling. Verhalen binden en boeien mensen. Het is misschien wel het meest krachtige mechanisme.

Je leert hoe je inspiratie uit jezelf haalt en hoe je dat razendsnel omzet in een verhaal met een duidelijk doel. Bovendien, ontdek je hoe je jouw verhaal kunt structureren en presenteren op een manier die resoneert met je publiek.

Stap 4, Strategie


Het slotstuk van onze training is de strategie. Je leert welke strategieën je kunt inzetten tijdens je presentaties, pitches en gesprekken.

Hoe ontwerp je met alles wat je tot nu toe geleerd hebt een verhaal dat impact heeft, blijft hangen en z'n doel haalt? Tijdens dit laatste deel gaan we daar op in.

Je ontwikkelt je persoonlijke presentatiegrid. Je zult zien dat de keuzes die je hier op maakt heel veel zeggen over je persoonlijkheid en over de ontwikkeling die je doormaakt tijdens de training.

Direct contact opnemen
Image

Training suggestie


Deze training op je eigen tempo volgen? Dat kan via 1-op-1 coaching wanneer jou het uitkomt!

Meer informatie

Onze filosofie


Bij 360talk geloven we dat iedereen een krachtige spreker kan worden. Onze medeoprichters, Jonas en Gijs, combineren hun expertise om je te helpen je presentatievaardigheden te verbeteren.

Authenticiteit staat centraal in onze aanpak. We moedigen deelnemers aan om hun unieke verhalen te delen en echte verbindingen met hun publiek te maken. Onze trainingen zijn intensief en persoonlijk, met een focus op leren, groeien en jezelf uitdagen.

We zijn gepassioneerd over wat we doen en toegewijd aan het helpen van onze deelnemers om hun volledige potentieel als sprekers te bereiken.

Al onze trainingen

Jonas van der Vlugt


Hoe kom je in flow? Hoe ga je om met beperkende gedachten wanneer je onder druk staat? Ik deed er jarenlang onderzoek naar...
Meer over Jonas

Gijs Nillessen


Na een aantal jaren optreden voor publiek, wilde ik aan de slag met publiek. Mijn specialiteit is de connectie die er moet ontstaan tussen spreker en zaal...
Meer over Gijs